Promotivni materijal

Naše tržište je malo, a konkurencija je velika. Ako želite da se izdvojite, treba vam dobra strategija za pozicioniranje na tržištu, brendiranje i efikasan promotivni materijal. Ovo više nisu opcioni dodaci, već suštinska potreba.

Reklamni materijal je ključan da biste stigli do željene publike i stvorili bazu lojalnih klijenata, što će dovesti do rasta vašeg poslovanja. Nek svaki segment u nizu pomogne da ispričate svoju priču.

Otkrijte šta vam tačno treba

Pažljivo odaberite proizvod na koji ćete staviti svoj logo. Vaš logo na kuhinjskoj dasci možda izgleda sjajno, ali ako se bavite prodajom automobila, da li je to baš pravi reklamni proizvod?

Prikupite sve informacije

Vaš reklamni materijal mora da sadrži sve informacije: poslovno ime, dobar logo, broj telefona, imejl, vebsajt, adresu.

Obuhvatite ciljnu grupu

Napravite tipičan profil vašeg klijenta, počev od godina, pola, vrednosti i interesovanja. Ako su vam ciljna grupa poslovni ljudi, vaš reklamni materijal mora da bude prefinjen, formalan i da ima vrhunski dizajn.

Razmislite o tome šta želite da postignete

Promotivni materijal može biti u različitim oblicima i veličinama i svaki možete prilagoditi određenoj svrsi.

Vizitkarta pruža osnovne informacije, a u brošuri ima dovoljno mesta da ispričate svoju priču i predstavite proizvod. Napravite strategiju i kombinujte (flajeri, kalendari, rokovnici, majice, kačketi…) u zavisnosti od prirode vašeg posla.

Nek sve bude umereno

Informacije koje pružate na promotivnom materijalu treba da budu precizne, kratke i jasne. Podebljajte zaglavlja, ubacite kvalitetnu grafiku i kratke pasuse. Izbegavajte previše reči.

Privucite pažnju kvalitetnom štampom

Nije bitno koliko vam je dobar dizajn ako vam je loša štampa. Ispričajte svoju priču i pokažite svoju ličnost i profesionalnost.

Budite dosledni

Trudite se da ne zbunjujete klijente i da ne razvodnjite poruku koju šalje vaš brend. Dosledno brendirajte svaki svoj proizvod: boje, raspored, kao i kvalitet grafike i papira (ili drugih materijala). Ako je sve dosledno, vaš brend će ostati jak i pouzdan u očima vaše ciljne publike.

Ako tek započinjete posao, pogledajte naše pakete ili kontaktirajte s nama da zajedno napravimo paket po vašoj meri.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.