Štampa na tekstilu

Da biste definisali idealno područje za štampu na majicama ili na nekom drugom predmetu od tekstila, uzmite u obzir veličinu printa, svrhu, kao i krajnji rezultat koji štampom želite postići.

 

Štampu na svetlom tekstilu radimo sublimacijom gde koristeci sublimacione boje i prah prenosimo željeni dizajn na tekstil. Koristimo Epson štampač nove generacije koji je posebno dizajniran za sublimaciju i originalne Epson sublimacijone boje.

Fleks i Flok ton karta

digitalna štampa

Štampu na tamnom tekstilu radimo novom DTF (direct to foil) tehnologijom. DTF tehnologija nam dozvoljava proizvodnju preslikača sa belom podlogom u punom koloru. Preslikači su mekani, rastegljivi, ne pucaju i ne krune se. Lepak koji se koristi za izradu preslikača se topi na relativno niskim temperaturama što nam dozvoljava upotrebu na raznovrsnim termolabilnim materijalima poput kože, eko kože, svile, itd.

štampa na platnu olvia digital

Za štampu takođe koristimo termo-folije fleks i flok francuskog proizvođača Chemica i italijanskog proizvođača Siser.

Fleks folije su tanke, glatke i meke na dodir. Folija je elastična, pa se savršeno prilagođava tekstilu, što obezbeđuje visoku udobnost prilikom nošenja. Mogu biti mat, sjajne, svetlucave, reflektujuće.

Zahvaljujući svojoj baršunastoj površini i izgledu tekstila (poput pliša), flok folije imaju gušću strukturu. Sjajno se otiskuju na pamuku i pamučno-sintetičkim materijalima. Daju „vintage look“.

Za obe vrste folija nudimo široku paletu boja.

Što se tiče održavanja, proizvodi od tekstila se mogu prati 24 sata nakon štampe.

Naš tim vam stoji na raspolaganju za više detalja ili savete koji će biti prilagođeni vašim očekivanjima.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.