Štampa velikih formata

Sam proces izrade velikih formata identičan je tehnici digitalne štampe, a zbog veličine formata smatraju je jednom od najefikasnijih sredstava za oglašavanje, pa je tako svoju veliku primenu pronašla u arhitekturi, građevini, projektovanju i elektrotehnici.

Štampa velikih formata idealna je za reklamne medije koje ljudi primećuju dok su u pokretu. Plakati, posteri, roll up baneri zbog svojih dimenzija za razliku od drugih, reklamnih materijala, znatno više privlače pažnju potrošača. Prevashodna namena štampe velikih formata jeste reklamiranje novih proizvoda ili delatnosti firme, ali takođe i povećanje svesti o pojedinim brendovima kod potencijalnih klijenata ili korisnika vaših usluga.

Između ostalog, štampa velikih formata zastupljena je na raznim manifestacijama, u bioskopima, pozorištima i na izložbama, a nalazi svoju primenu i u arhitekturi, projektovanju i građevinarstvu.

Olvia digital nudi vam uslugu digitalne štampe velikih formata muzejskog kvaliteta, kao i najbržu isporuku vašeg štampanog materijala do željene adrese.

Štampamo postere, banere, panoe i slike na kanvasu (slikarsko platno, 100% pamuk) u muzejskom kvalitetu. Jednom rečju, izrađujemo razne vrste reklamnog materijala i proizvode za dekorisanje enterijera.

 

Za štampu koristimo Canon imagePROGRAF PRO-4100 sledećih karakteristika:

PRO-4100_02_fr_1roll_E
  • 11 Boja + Chroma optimizer
  • Muzejski kvalitet štampe u rezoluciji 2.400 DPI
  • Maksimalna širina štampe 1.067m
  • Pigmentna (water based) mastila

Canon je ovaj model deklarisao kao štampac za reprodukcije i umetnička dela. Ovaj štampač predstavlja neprikosnovenost kada je u pitanju kvalitet otiska!